Stenspräckning Enköping

Skickliga Hantverkare, Hållbara Byggen, Din Framtid

Välkommen till X i Sverige AB – Stenspräckning Enköping

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag

Vi tar på oss alla projekt, oavsett om de är
stora eller små

Stenspräckning Trosa

Vår hängivenhet till hög kvalitet och säkerhet i varje projekt.

Vi är stolta över att vara ditt förstahandsval när det gäller bygg och entreprenadtjänster. Med många års erfarenhet inom branschen har vi en stark historia av att leverera högkvalitativa projekt till våra kunder. Oavsett om det handlar om byggande av bostäder, kommersiella fastigheter eller infrastrukturprojekt, så har vi expertisen och resurserna för att göra jobbet rätt. Läs mer om oss här.

 

Om oss

Din Byggpartner för ROT-Avdraget

Vi har omfattande erfarenhet inom bostadsbyggande, kommersiella projekt och infrastrukturutveckling. Välj oss för att få bästa möjliga resultat och nyttja ROT-avdraget. Besök Skatteverkets hemsida för mer information om hur det fungerar.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och maximera dina skatteförmåner med oss som din pålitliga byggpartner.

Byggande med hjärta och hantverk

Kundcentrerat Byggande – Ditt Projekt, Vår Dedikation

Våra tjänster

Våra Bygg- och Entreprenadtjänster

Snickare

Erfarna snickare redo att förverkliga dina byggdrömmar. Från mindre snickeriarbeten till större konstruktioner, vi levererar kvalitet och precision i varje projekt.

Byggföretag

Ett pålitligt byggföretag som erbjuder helhetslösningar för alla dina byggbehov. Från design till färdigställande, vi står för kvalitet och effektivitet i varje steg.

Markarbeten

Specialister på markarbeten för alla typer av projekt. Från grundläggning till landskapsdesign, vi säkerställer en solid och hållbar grund för dina byggprojekt.

Ombyggnation

Ombyggnationstjänster för att förnya och förbättra ditt hem eller din arbetsplats. Vi anpassar oss efter dina önskemål och levererar högkvalitativa lösningar.

Tillbyggnation

Utöka ditt utrymme med våra tillbyggnationstjänster. Vi skapar funktionella och estetiska tillägg som harmonierar perfekt med din befintliga struktur.

Stenspräckning

Effektiv och säker stenspräckning för att underlätta bygg- och anläggningsprojekt. Vi använder modern teknik för att hantera även de mest utmanande situationerna.

Värmepumpar

Installation och service av värmepumpar för energieffektiv uppvärmning. Vi erbjuder hållbara lösningar som minskar dina energikostnader och ökar komforten.

Solpaneler

Installera solpaneler och ta del av förnybar energi. Vi erbjuder anpassade lösningar som maximerar din energiproduktion och minskar ditt miljöavtryck.

X i Sverige AB

PETTERSTORP 9, 645 91 Strängnäs
070-579 97 99
Stenspräckning Enköping